God vs dårlig kemidate

Hej alle

Når jeg har fundet en potentiel daddy er det klart jeg gerne lige vil se ham an ansigt til ansigt og omvendt. Derfor går man ofte på “kemidates”, som altså er en uforpligtende date, hvor I simpelthen bare mødes, snakker og forventningsafstemmer! Typisk mødes man til en kop kaffe eller en god middag.

Desværre er det ikke alle mænd der har forstået konceptet omkring kemidates. Nogle mænd tror simpelthen en sugarbaby altid er frisk på at have sex det minut hun træder ind i restauranten/hans lejlighed og de har altså ingen intentioner om at snakke om forventninger, eller noget som helst andet! Jeg har selv været ude for et par daddies, som bare troede vi skulle mødes for at have sex, selvom jeg på intet tidspunkt havde hentydet til det, men tværtimod faktisk havde gjort det rimelig klart at jeg bare ville mødes for at se hinanden an. En kemidate hvor daddy bare vil have sex og så sende dig hjem, vil jeg ikke mene er en succesfuld date, fordi I ikke får snakket. Desuden er der også nogle daddies der efterfølgende vælger at blokere dig på den hjemmeside, I har skrevet og så hører du sandsynligvis ikke fra ham igen. Det er således en utrolig dårlig kemidate.

Derfor er det vigtigt at du gør det fuldstændig klart for din daddy hvad DU synes jeres kemidate skal indeholde! Det kan godt være ret overvældende at mødes med en daddy, der bare er klar til at overfalde dig med kys og kærtegn så snart I mødes, hvis det ikke lige var det du havde forventet. Derfor så kan du få din daddy til at skrive hvad han selv havde gjort sig af tanker omkring daten og så kan I jo aftale noget, der vil passe jer begge – selvom nogle daddies har en forventning om at du smider tøjet på første date, så er det slet ikke noget du behøver! Du skal gøre alt i dit eget tempo, og hvis din daddy ikke respekterer dette, så er han ikke den rette for dig. Du må ikke være bange for at sige fra hvis din daddy går over stregen!

Jeg har været på et par kemidates, som er gået rigtig godt. Der er egentlig ikke nogen speciel opskrift, for I bestemmer jo sammen hvad I skal – fælles mine gode oplevelser har egentlig bare været at manden har været sød og lyttende, spurgt ind til mig, fortalt om sine egne forventninger til sugardating og så er vi gået hvert til sit. Efter kemidaten kan I så begge afgøre om I synes jeres date var tiltrækkende og spændende og om I har lyst til at ses igen og begynde at sugardate fast.

god dating!

XOXO

(billedet er bare fundet på google, det er ikke mit eget.)

Skriv dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *