Jagten på kærlighed

Kære læsere!

Selvom det primære emne på min blog er sugardating, kommer jeg også til at skrive indlæg om andre ting. F.eks kærlighed, og især kærlighed i forlængelse af sugardating.
Sugardating er ikke = kærlighed og det bliver det formegentlig heller aldrig. Sugardating er skønt hvis du savner datenights, sex og forkælelse, men i 99% af tilfældende vil din sugardaddy ikke have et kæresteforhold ud af jeres arrangement.

Jeg sugardater aktivt, men jeg leder samtidig efter kærligheden. Jeg savner at have en jeg kan kalde min kæreste, én jeg får sommerfugle i maven af at tænke på. Èn man bare har den der helt specielle connection med. Det her indlæg er altså for at illustrere at du sagtens kan være på kærestejagt selvom du har en sugardaddy. Du skylder nemlig ikke din daddy noget og du kan til hver en tid stoppe jeres forhold (medmindre I har aftalt andet, selvfølgelig).
Personligt går min jagt ikke videre godt. Jeg har ellers fundet en fyr som jeg synes er noget så interessant; slank men med trænede arme, høj, flot tøjstil og super-ambitiøs, hvilket er kvaliteter jeg elsker ved en mand (!!). Desværre har han supertravlt, så han er vist ikke helt så meget på jagt efter kærligheden som jeg selv er… Derfor er det dejligt med sugardating, for jeg føler ikke jeg går og savner at date. Jeg savner bare lidt nærkontakt med den her særlige fyr! Oh well, jeg håber jeg han får mindre travlt en dag og jeg så hører fra ham. 😉

Og så vil jeg også lige tilføje at det selvfølgelig godt kan lade sig gøre at udvikle et romantisk forhold til sin sugardaddy. Dog skal du være påpasselig, for som sagt, så er det altså sjældent at en sugardaddy ønsker en kæreste, og det er aldrig sjovt, hvis man har romantiske følelser for en mand, og han ikke gengælder dem. Hvis det skulle ske at I fik følelser for hinanden, så er det jo selvfølgelig en anden snak, og så opfordrer jeg jer jo naturligvis 100% til at indlede et forhold. Aldersforskellen kan jo være ret høj, men skal det nu stå i vejen for ægte kærlighed?

XOXO

(billedet er fra Google)

Skriv dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *