Sådan sugardater jeg

Jeg tænkte det kunne være sjovt at fortælle lidt om min daddy og hvad han og jeg laver sammen. Der er jo mange måder at sugardate på, så det er jo lige med at finde sine præferencer, men personligt kan jeg bedst lide den slags aftale som jeg har med min daddy – vi kan lige kalde ham D fra nu af.

En typisk date-aften udfolder sig således: vi mødes til en kulturel oplevelse, f.eks har vi været i teateret sammen og vi har også været inde og se ballet (det er der jo nogen af os der synes er sjovt). Derefter spiser vi middag på en eksklusiv restaurant, får noget god vin, lækker mad og dessert (hvem siger nej til gratis dessert?) og så afrunder vi aftenen på et hotel, hvor vi er sammen intimt. Jeg plejer at tage hjem efterfølgende, fordi jeg synes det er sværere at holde en følelsesmæssig distance, hvis man også skal til at sove sammen. Jeg er dog blevet natten over et par gange, fordi det har været for sent til at tage hjem.
D har en højtstående stilling i et internationalt selskab, og der ryger jo en lille skilling ind på hans konto, så for en hel dateaften giver han mig 5000kr. Det skal lige siges at jeg personligt syntes det er MEGET gavmildt, og det var i øvrigt ham selv der fastlagde hvor meget sugar jeg skulle have. De fleste sugardaddies er søde og gavmilde og vil gerne forkæle deres kvinde, men jeg mindes ikke at have været i kontakt med andre, der tilbød så meget for en date – og siger ikke jeg får så meget for at blære mig, men for at gøre opmærksom på at der er rigtig gavmilde daddies, men man skal nok ikke have forventninger om at modtage så meget. I øvrigt er der også mange andre måder at modtage sugar på.
Mange synes jo at den direkte betaling bliver lidt for prostitutions-agtigt (det gør jeg ikke selv!) og vil hellere forkæles på andre måder. Det kan jo eksempelvis være rejser, shoppeture, spaophold eller hvad du nu kunne have lyst til! Det er der rigtig mange daddies der synes er fedt, så hvis du er til den slags, så skal du nok finde dig en daddy!

Held og lykke til jer ladies

XOXO

(ps. billede fra google)

Skriv dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 Comments

 • SVAR

  Jeg har et spørgsmål som jeg meget gerne vil høre din mening om, er det noget du gør?

  • SVAR

   Selvfølgelig. Hvad er dit spørgsmål? ^_^

   • SVAR

    Mange tak! Jeg har set min SD i 2 år nu og er faldet for ham. Spørgsmålet er om jeg skal fortælle ham det? Er bange fir at han stopper forholdet, men samtidig vil jeg nok fortryde hvis jeg ikke prøver. Hvad synes du? Skal siges han er single og kun 8 år ældre end jeg>

    • SVAR

     Jeg synes helt sikkert du skal fortælle ham det! Ja, det betyder selvfølgelig at der er en risiko for at han stopper jeres forhold, men selv hvis det sker, tror jeg klart det bedste valg i det lange løb er at fortælle ham sandheden. Jeg har selv prøvet at have følelser for en tidligere bolleven (ikke SD-relateret) og jeg holdt det hemmeligt af samme grund som dig. Det resulterede kun i at jeg for det meste bare var ked af det, fordi vi jo ikke rigtigt var i et forhold, som jeg gerne ville. Jeg blev bare mere og mere ked af at gå rundt med alle de følelser og træt af at holde det hemmeligt for ham.
     Desuden, jo hurtigere du siger det, jo bedre. Måske har han også følelser for dig og så kan I jo blive kærester med det samme. Og hvis han ikke har, så kan du bruge tiden på at acceptere og komme videre, i stedet for at I bliver ved med at date og du bliver mere og mere forelsket i ham.
     Håber mit svar gav mening og held og lykke til dig <3 <3

     • Mange tak! Og vil du ikke nok skrive mere på din blog? Er helt vild med den!!! Det er desværre ikke et emne man kan tale om med veninder. >

 • SVAR

  Øv var så tæt på at fortælle ham det og så begynder han lige pludselig at behandle mig helt anderledes end han plejer (dårligere) og nu er jeg i tvivl :(:(:(