Hvilke hjemmesider skal du bruge?

Hej læsere!!

Det er indiskutabelt det nemmeste at finde en sugardaddy/mommy over nettet. Selvfølgelig kan de også findes “in real life”, evt til forskellige events eller måske på CBS’s fredagsbar, hvis du vil have en af de yngre 😉
Spøg til side: jeg har mødt min sugardaddy over nettet. I dette indlæg vil jeg fortælle hvilke hjemmesider jeg kender og kan anbefale!

Jeg bruger selv “sugardaters.dk”. Det kræver medlemsskab, men som kvinde er det fuldstændig gratis. (Jeg tror dog ikke dette gælder hvis du er sugarmommy). Du skal dog have mindst ét billede for at kunne skrive og se de andre medlemmer. Du kan dog sagtens gøre billedet privat når det er blevet godkendt, hvis du gerne vil være anonym derinde. Der er mange medlemmer, så der må være til en hver smag! Det er den eneste side jeg bruger, for jeg synes klart det er den der fungerer bedst. Jeg har også brugt Sugardeals.dk, men det synes jeg ikke fungerer, fordi man (så vidt jeg har forstået) ikke kan lave nogen profiltekst. En profiltekst er jo der hvor du opsummere hvem du er, hvad du leder efter og hvad dine præferencer går på, og personligt synes jeg profilteksten er ret vigtig. Uden den er det svært at vide hvem der søger det samme som dig selv, og så kommer du til at bruge en masse tid på at skrive med folk, der slet ikke vil det samme som dig.

Og hvis du er til internationale flirts (!) så kan du bruge seekingarrangement.com. Det sjove ved den hjemmeside er at der er brugere fra hele verden! Så hvis du f.eks skal til Italien og gerne vil bruge et par date i selskab med en spændende italiensk herre, så kan det være du skal give seekingarrangement.com et forsøg. (når jeg skriver fra hele verden, så mener jeg i øvrigt hele verden! Jeg bruger det ikke rigtigt, men jeg ved der både er danskere, andre fra Skandinavien, syd-og noramerikanere osv.

XOXO

(billede fundet på google)

Skriv dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Comments

  • SVAR

    Hej jeg laver en projektopgave kunne du være intrssert i at stille op til interview?
    Mvh Adam

    • SVAR

      Ikke ansigt til ansigt eller over telefonen. Jeg har en mail du kan skrive til, hvis du er interesseret i det 🙂