Husk dit værd

Hej læsere.

Det her bliver et mere dystert indlæg, men det skal der også være plads til. Det her indlæg skal handle om dig selv og din krop – og respekt! Mange ser på sugarbabies som piger uden selvrespekt, piger der vil gøre alt for en guccitaske, og jeg synes det er en latterlig tanke!
Når det kommer til sugardating, så må du aldrig nøjes. Hvis en mand skriver til dig og foreslår at du får 700kr per date, men du ikke synes det er nok, så må du gerne sige det! Jeg synes ikke det gør dig til en golddigger, at du kender dit værd – selvom nogle mænd nok vil prøve at overbevise dig om det modsatte.

Det kan siges så enkelt = hvis du ikke synes om tilbuddet, så skal du ikke acceptere det!

Du må ikke miste dig selv og dine værdier fordi du sugardater. Jeg tror du kan få det rigtig dårligt psykisk, hvis du ender med at sige ja til nogle forslag og tilbud (om dates, sugar og alt mulig andet, for den sags skyld), hvis du ikke har hjertet i det. Sugardating skal være sjovt, frækt og spændende, men det skal ikke være noget der ender med at gøre dig ked af det og får dig til at tvivle på dit værd.

Selv har jeg oplevet det: man skriver med en mand, som er meget bevidst om hvad han vil have og hvad han vil give for det. Hvis jeg så siger nej til hans tilbud, bliver han sur, overfuser mig eller prøver at give mig dårlig samvittighed. Replikkerne “du får det ikke bedre end det her/alle mænd søger det samme som mig, så du skal nok finde en normal datinghjemmeside” er populære, og i starten var de gode til at give mig dårlig samvittighed. Jeg har nok også altid meget letpåvirkelig. 🙁 nu har jeg dog endelig indset at det ikke er mig der er problemet. Jeg har sgu da lov til at sige nej, og det har du også!

Girls and boys, jeg gentager det lige: vi må ikke glemme os selv og vores værd!

XOXO

(billede fra google, hehe.)

Skriv dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Comments

  • SVAR

    Har du en mail eller lign hvor man kan spørge om noget fortroligt? Er så forvirret over noget men tør ikke spørge så offentligt selvom det er anonymt 🙁