Velkommen til!

Hej ladies (og gentlemen) og velkommen til min helt nye blog (!)

Jeg har længe gået og leget med tanken om at lave en blog, men det er først for nylig inspirationen og ideen ramte mig. Da jeg nu har sugardatet i en periode og stadig aktivt sugardater, valgte jeg simpelthen at starte en blog om emnet. Jeg har nemlig oplevet lidt af hvert, og jeg ønsker at dele ud af mine personlige erfaringer og måske få stoppet nogle stereotyper om sugarbabes og sugardating, samt guide sugarbabes der er nye i sugar-universet. Der kommer do’s and don’ts, anbefalede hjemmesider, guides til at finde en god daddy og meget mere!

Udover sugardating kommer der også til at være indlæg om sex, feminisme, skønhed og generelt om livet som ung kvinde.

Dette indlæg er skrevet for at byde jer velkommen til. Jeg håber at se jer igen snart. <3

Skriv dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *