Er sugardating noget for dig?

Hej læsere!

I dette indlæg tager jeg fat i spørgsmålet “er sugardating noget for dig?”. Selv brugte jeg godt og vel to-tre måneder på at gå og overveje om jeg turde springe ud i sugardating. Jeg lavede sågar en liste over ting der tiltrak mig ved sugardating-universet, og den liste får du her. Kan du nikke genkendene til flere af punkterne, kan det være du skal springe ud i at sugardate!

Listen er som følger:

  • Jeg kan godt lide at blive forkælet og forgudet/modtage prinsessebehandling
  • Jeg tænder på tanken om en mystisk, ældre mand
  • Jeg savner intimitet og dating, men jeg ønsker ikke en kæreste
  • Jeg kan lide hotelophold, kulturelle oplevelser, gode restauranter og ferier
  • Jeg har det generelt godt med folk der er ældre end jeg selv
  • Jeg savner at prøve noget nyt og spændende

 

Følgende er de ting som jeg forbinder med sugardating og let’s be honest, det lyder da rimelig luksus, ikke? 😉

Selvfølgelig er sugardating ikke bare en dans på roser, og jeg vil også passe på med at overromantisere det hele. Det er IKKE let at finde en god daddy som du har kemi med, og formegentlig kommer du til at opleve en del første dates, der aldrig bliver til mere. Dette må man være indstillet på når man vælger at sugardate. De søde og gavmilde sugardaddies er derude, men du skal være lidt tålmodig mens du leder efter dem!

 

Og så er der vist ikke andet tilbage end at sige god jagt og held og lykke!

 

XOXO

 

(Billedet er i øvrigt fundet på Google. Det er ikke et jeg ejer eller selv har taget. :- ))

Skriv dine tanker her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *